Gå ikke på kompromis med det gode brød

De fleste danskere er efterhånden blevet opmærksomme på, at brød i store mængder slet ikke er sundt. Især det helt hvide brød er slet ikke godt for os. Derfor er det ekstra vigtigt, at vi ikke går på kompromis med det gode brød. Hos seestbageri.dk er du sikker på at få godt brød med i posen.

Kager til kaffen

Er det din tur til sat give blødt brød til kaffen, bør du stadig tænke på at for meget brød, ikke er sundt. Køb en enkelt ordentlig kage, til hver person, eller en kage der kan deles i små portioner. I

Vi bager kager som aldrig før. Vi konkurrere sågar på tv om at lave den fineste kage. samtidig er vi blevet bevidste om at kager og brød, ikke fremadrettet må fylde så meget i vores kost, som det hidtil har gjort.

Danmark har vi en lang tradition for kage

Vi bager fine kager som er beregnet til at spise efter morgenmaden. Vores wienerbrød er kendt og elsket, langt ud over vores egne grænser.

Vi bager også kager som kan skæres ud og deles af mange. Dem servere vi ofte om eftermiddagen, efter frokost og før aftensmaden.

Til jul bager vi helt specielle kager, som kun høre til i netop denne periode af året.

I Sønderjylland har de en hel særlig tradition, som går ud på at servere syv forskellige kager, på en og samme tid. Det Sønderjyske kagebord er til festlige lejligheder og selvfølgeligt ikke noget der foregår hver eneste dag.

Ethvert dansk barn, har på et eller andet tidspunkt været med til at bage en kage. om ikke derhjemme, så i hvert fald hos deres mormor eller morfar.

I dag køber vi flere kager end vi bager – også selv om vi har en fin tradition.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *