Forkæl dig selv på Singles Day

De fleste danskere har nok efterhånden stiftet bekendtskab med den amerikanske tilbudsdag Black Friday, og lige som med meget andet amerikansk kultur, har vi så småt taget dagen til os her i Danmark. Derfor vil det nok også overraske mange, at Black Friday langt fra er den største tilbudsdag på året, hvis det udelukkende måles i køb og penge brugt. Den plads tager den kinesiske dag Singles Day tværtimod.

Hvad er Singles Day?

Singles Day falder den 11. november eller 11/11, hvilket er grunden til, at den er blevet døbt Singles Day. Singles Day blev dog også kreeret med den hensigt at fejre alle de enere, der stadig er alene derude, og som endnu ikke har fundet en kæreste eller anden romantisk partner. På den måde er den i høj grad et modsvar til den amerikanske tradition med Valentines Day.

Singles Day blev dog også hurtigt synonymt med at forkæle sig selv en smule ekstra, og det satte gang i dagens ry for at være den største tilbudsdag i verden. I dag minder dagen derfor mere om Black Friday, end den gør om Valentines Day.

Netop på grund af størrelsen på Singles Day, kan der heller ikke gå lang tid, få vi på den ene eller den anden måde mærker noget til dagen på det danske marked. Hvis du godt kunne tænke dig at være en smule på forkant, kan du dog allerede nu deltage i den kinesiske tradition. Langt størstedelen af handlen på Singles Day foregår nemlig online, hvor internationale kunder selvfølgelig også sagtens kan være med. Du bør dog være forberedt på, at dine varer først ankommer omkring en måned senere.

Singles Day i Danmark

Som dansker kan man dog også fejre Singles Day på en mere symbolsk måde ved som single at forkæle sig selv en smule. Det behøver man nemlig ikke nogen store tilbud til. Vi mangler nemlig i høj grad en dag, hvor singles bare kan være stolte af at være single. I Danmark er det nemlig gået hen og blevet lidt af et tabu. Det kan være svært at bryde, men du kan i hvert fald gøre dit. Det kan du blandt andet gøre ved at forkæle dig selv lidt ekstra på Singles Day, hvad end det er med en tur på restaurant eller en ny røremaskine til køkkenet.

Flere danske butikker er dog også ved at benytte sig af den kinesiske tradition med Singles Day til at få solgt nogle ekstra varer til gode priser, og du kan tælle ned til Singles Day på Singlesdaycounter.dk, hvilket faktisk kan være til din fordel. Det er nemlig stadig de færreste danskere, der overhovedet er opmærksomme på dagen, og derfor er det meget nemmere at få fingrene i et godt tilbud.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *