Sådan udnytter du få styles i din garderobe

Langt de fleste af os tænker, at vi er nødt til at udskifte hele garderoben, når vi træder ind i en ny sæson. Men gør vi nu også det? Eller er der faktisk andet, vi kan gøre for at give nyt liv til noget af det gamle tøj? Og ja, det er det. Det er nemlig ikke en nødvendighed at tømme fem butikker for, at du kan være klar til en ny sæson. Der er mange smarte måder at gøre det på og ikke mindst nogle billige nogle også.
Du kan for eksempel starte med kun at købe et par enkelte nye styles. Det kunne være et par ripped jeans, en basic sommerkjole eller en playsuit. Alle delene har du mulighed for at pifte op, hvis du gerne vil have det på til en festlig lejlighed eller tone det helt ned, hvis det blot er til en helt almindelig grå mandag.

Skab forskellige looks med accessories

Måden hvorpå du hurtigt og nemt skaber forskellige looks med blot få styles er igennem dine forskellige accessories. De tidligere nævnte ripped jeans kan du for eksempel hurtig pifte op med en farverig top eller trøje, et par stiletter eller nogle høje støvler, en læderjakke og en skuldertaske. Så er du klædt på til at tage på date, på club med veninderne eller svendegilde hos din fætter. Den anden vej rundt kan du også hurtig nedtone looket ved at sætte jeansene sammen med en blød striktrøje, et par ankelstøvler og en stor taske.
Alene sko kan ændre utrolig meget på et look, selvom det i bund og grund kunne være samme bukser og trøje, men to forskellige slags sko vil du allerede have to sæt at vælge i mellem. Sørg derfor, at undersøge hvad du allerede har i skabe og skuffer, inden du udskifter hele garderoben. Ofte kan det være nok at tilføje få nye styles og krydre dem med noget, du allerede har.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *